MINDEN AMI ELEKTRONIKA

Saját fejlesztésű áramköri rajzok és nyáktervek. Szerviz tevékenységből maradt új alkatrészek lista szerint. Segítségnyújtás áramkörök kialakításában-tervezésében.

Alkatrészekkel kapcsolatos egyéb információ kérése...megrendelés...(E-mail)

Szállítás kért adatok és sorszám szerint utánvéttel, csomagolás:150.-fT

Postaköltség: levélkénti árszabással.    2000.-Ft felett csak ajánlottan küldöm.

Cím :           gybla@citromail.hu 

Automata mobiltelefon hívó
                 (saját konstrukció)

Riasztó rendszerek kiegészítő modulnak ajánlott.Egy bármilyen  kimenet  _kontakt/analóg_  aktivitása  hozza  működésbe.           Ut>  =12VDC     kimenete>  váltó-kontaktus>  impulzus sorozat    (mobil- telefon függő) Tervdokumentáció biztosított, ami az összeszerelést segíti.

Fontos a kép utáni szöveg megértése, ezért kizárólag olyan szakembernek  ajánlom,aki az elektronikát nem hobbi szinten ismeri és alkalmazza!

mobilhivo_kep011.jpg

A készülék tervezésére az adott okot, hogy olyan helyen kellett távriasztást alkalmazni,  ahol nem volt vonalas telefon. Vannak ugyan mobilhívó automaták, áruk eléggé borsos.    Tehát mi a megoldás ?-tervezés, de hogyan...      Ekkor jött az ötlet: mobiltelefon, a leg egyszerűbb tipusú. Ismerve annak primitív kezelhetőségét, már csak "dirigens" kellett hozzá. Ennyire egyszerűen meg lehet oldani nehéznek tűnő dolgokat.Egyébként egy orvoselektronikai készülék (őrző monitor) kellett, hogy vezérelje. Egyedi eset, így jött az ötlet: bár milyen helyen pl. vikkendház, raktár stb. egyszerű riasztórendszer kiépíthető akár akkumulátoros üzemben is aminek kimenete vezérelheti a készüléket. 

Most jön a leg nehezebb, a bobiltelefon belseje. Kivezetést kell készíteni (csatlakozót) a készülék oldalára. Meg kell keresni a hívásaktiváló kontaktot a nyákon, és kivezetni a csatlakozóra. Innen már csak a mobil programozása a feladat. Ha a készülék azonosít-hatóan minket hív, akkor fogadhatjuk a hívást, behallgathatunk a riasztott területre és már csak a futás van hátra a helyszínre, hogy intézkedhessünk.

Készülék mindennemű dokumentációja _továbbgyártásra_ adott (megegyezéssel).

                                                                                                      Készülék ára:  15,000.00 HUF


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 6
Heti: 70
Havi: 317
Össz.: 56 109

Látogatottság növelés
Oldal: Automata mobilhívó
MINDEN AMI ELEKTRONIKA - © 2008 - 2018 - elektrocucc.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tda7388 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »